Bestekantoorkeuzes.nl

  1. nas

De top 10 beste nas van 2024

Het kan soms moeilijk zijn om te achterhalen, welke nas de beste optie is voor jouw doeleinden. De ene nas biedt snelheid, maar is duur. De ander is goedkoop, maar minder voorzien van functies. Maar hoe kies je nu precies die ene nas die volledig aansluit bij jouw wensen? In dit artikel ontrafelen we de top 10 beste nas apparaten en staan we stil bij hun functies, kenmerken en mogelijkheden. Laat je inspireren door onze lijst met de beste nas producten!

Beste nas kopen? Dit zijn de beste nas van 2024

Heb je interesse om een nieuwe nas te kopen? Verstandig. Je geniet met één van de beste nas van veel gemak, maar wat is nou de beste nas van dit moment? Die vraag staat in dit artikel centraal. In dit artikel beantwoorden wij deze vraag voor je aan de hand van een top 10.

Als je een nieuwe nas wilt kopen, moet je vooral kritisch zijn. Je moet kritisch naar de verschillende varianten kijken, maar ook naar je voorkeuren en wensen. Om met je de koop van de beste nas te helpen, hebben wij een top 10 voor je samengesteld. Neem de productreviews door en neem ook onze tips door. Dat stelt je in staat om snel de beste nas uit te kiezen.

Laatste aanpassing: 27 jul. 2023

Kun je een voorliefde voor kantoorartikelen hebben? Het klinkt mogelijk apart, maar het is absoluut mogelijk. Zelf word ik helemaal gek van de mooiste artikelen voor op het kantoor. Deze artikelen maken mij blij en laten me ook efficiënter werken. Graag wil ik dat óók voor jou voor elkaar krijgen. Samen met een team van andere specialisten werk ik daarom dagelijks aan Bestekantoorkeuzes.nl.

30 jun. 2023

Marijn de Jong

De 3 beste nas-sen uitgelicht

Ga je graag voor het beste van het beste? Dan raden wij je aan om voor één van de 3 beste nas te kiezen. Deze drie varianten zijn als beste uit onze test naar voren gekomen. Dit is te danken aan het praktische gemak, de samenstelling en ook de prijs-kwaliteitsverhouding. Zolang je voor één van deze 3 nas kiest, doe je volgens ons de beste aankoop.

1. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

5/5

De Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS biedt een stijlvolle en krachtige oplossing om al uw gegevens lokaal op te slaan en overal ter wereld toegang tot je bestanden te krijgen. U bent vrij van externe opslagnetwerken, waar u geen controle meer heeft over uw gegevens. Met een krachtige 6 core ARM-processor en 512 GB SSD-opslag, heeft u de kracht en flexibiliteit om al uw bestanden veilig op te slaan. Met de Amber-app kunt u eenvoudig bestanden synchroniseren, beheren en delen met vrienden, familie en collega's. U kunt deze bestanden ook bekijken op uw mobiele apparaat, waar u ook bent. Met deze slimme persoonlijke cloudopslag heeft u de volledige controle over uw gegevens en bepaalt u zelf wie ze wel en niet ziet. Ontdek de ultieme manier om al uw bestanden te beheren met Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS.

2. Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

5/5

AmberPRO biedt een unieke ervaring en is de perfecte oplossing voor persoonlijke cloud opslag. Het biedt niet alleen een onbeperkte opslagruimte, maar ook een betrouwbare manier om al je data veilig op te slaan. Het Amber One AmberPRO 2TB systeem maakt het gemakkelijk om je gegevens op te slaan, te delen en te beheren. Met de ingebouwde NAS wifi router AC2600 2GB RAM en Docker ready functie kan je je data beschermen tegen virussen, malware en hackers. Ook heeft het een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface waarmee je je data gemakkelijk kunt beheren, delen en bekijken. Met AmberPRO krijg je ook toegang tot de TV casting functie, waarmee je gemakkelijk je video's, foto's en muziek kunt streamen naar je TV. Ook heb je de mogelijkheid om je Android of Iphone camera automatisch te back-upen naar je AmberPRO systeem, zodat je geen data meer kwijt raakt en je altijd toegang hebt tot je foto's. AmberPRO is de ideale oplossing voor al je persoonlijke cloud oplossingen.

3. Synology DS120j NAS.

5/5

Met de Synology DS120j kunt u eenvoudig uw persoonlijke gegevens opslaan en delen. Deze 1-bay NAS is ideaal voor beginners die een simpele oplossing willen om hun data te beheren. De Synology DS120j is met zijn kleine formaat gemakkelijk te plaatsen en biedt een breed scala aan mogelijkheden. U kunt de DS120j installeren met behulp van de intuïtieve installatiewizard en binnen enkele minuten gebruikmaken van de vele functies. De DS120j biedt een scala aan opties om uw gegevens te beheren op een veilige manier. U kunt de data die u opslaat bijvoorbeeld beschermen met een versleuteld wachtwoord. Ook kunt u opslagruimte toevoegen door HDD's toe te voegen aan de bay. Een ander voordeel is dat u de DS120j kunt gebruiken als een personal cloud, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw eigen data. Daarnaast is de DS120j ook te gebruiken als een mediastation waarmee u multimedia-inhoud kunt streamen op uw tv. De Synology DS120j NAS wordt geleverd met 2 jaar garantie en biedt een veilige oplossing om uw persoonlijke gegevens op te slaan, delen en te beheren.

Nog eens 7 prima nas-sen

Heb je nog niet de perfecte nas voor jezelf gevonden? Dan is het verstandig om ook onderstaande 7 productreviews even door te nemen. Ook deze 7 nas voldoen aan de meeste van onze wensen en hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Neem de productreviews op je gemakje door en bepaal welke nas het beste op je wensen aansluit.

4. Netwerkopslag Synology DS220.

5/5

Synology DS220+ is een netwerkopslag die ontworpen is om gebruikers te voorzien van een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor het opslaan en beheren van bestanden. Dankzij de intuïtieve webgebaseerde interface heeft u direct toegang tot al uw gegevens, waar u ook bent. Bovendien is de Synology DS220+ voorzien van een krachtige processor, waardoor u meer kracht heeft om meerdere taken tegelijk uit te voeren. Met de Synology DS220+ kunt u eenvoudig back-ups maken van al uw gegevens. De opslag is ook gemakkelijk te koppelen aan andere apparaten in uw thuisnetwerk, waaronder mobiele apparaten. U kunt ook gebruik maken van de Cloud Sync-functionaliteit om bestanden te synchroniseren tussen cloudopslag en het Synology NAS-apparaat. Met de Synology DS220+ heeft u de mogelijkheid om uw bestanden te beveiligen met 256-bits versleuteling. U kunt ook gebruik maken van de Surveillance Station om uw thuis of kantoor in de gaten te houden. Met de Synology DS220+ krijgt u de beste oplossing voor uw opslag- en beveiligingsbehoeften.

5. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

5/5

De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB is een must-have voor iedereen die een gemakkelijke manier zoekt om al hun bestanden te organiseren. Het is een cloud-opslagapparaat waarmee u al uw bestanden op één plek kunt bewaren, waarmee u toegang krijgt tot al uw bestanden via alle apparaten die u gebruikt. De My Cloud Home NAS biedt een veilige en betrouwbare manier om al uw bestanden te beheren, waardoor u gemakkelijk kunt zoeken en delen. Het is een handig apparaat dat u gemakkelijk kunt aansluiten op uw thuisnetwerk. Met de mobiele app voor iOS of Android kunt u ook overal en altijd toegang krijgen tot al uw bestanden. U kunt bestanden uploaden en downloaden, bewerken en delen. Met de My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB kunt u ook op afstand bestanden streamen. U kunt al uw favoriete muziek, foto's en video's rechtstreeks naar uw mobiele of slimme apparaten streamen. Het biedt ook automatische back-up van al uw bestanden. Dit betekent dat u geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van uw bestanden. De My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB biedt een gemakkelijke en veilige manier om al uw bestanden te beheren, waardoor uw leven een stuk gemakkelijker wordt.

6. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

5/5

De Synology DS220j is een krachtige en betrouwbare NAS-oplossing. Het ondersteunt 2.5" en 3.5" HDD's (Hard Disk Drives) en biedt een betere prestatie bij het uitvoeren van veeleisende taken zoals het bewerken van foto's en het streamen van media. Deze NAS is ook uitgerust met een Dual Core-processor en 512 MB RAM-geheugen, waardoor meerdere taken tegelijk kunnen worden uitgevoerd. Ook is er een USB 3.0-poort voor extra opslag en snellere gegevensoverdracht. De Synology DS220j biedt ook een uitgebreide set aan beveiligingsfuncties, waaronder de geavanceerde Firewall met geïntegreerde intrusion detection en prevention (IDP) om uw gegevens te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen. U kunt ook de AES-NI-versleuteling gebruiken om de gegevens op de NAS te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Bovendien biedt DSM een uitgebreide set aan apps en functies die u kunt gebruiken om uw gegevens te organiseren, te beveiligen en te delen, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot foto's, video's en documenten op computers, mobiele apparaten en andere apparaten.

7. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

5/5

De Synology DiskStation DS223 heeft een uitstekende prestatie met zijn Realtek RTD1619B processor en 2 GB DDR4 geheugen. Dit geeft je de mogelijkheid om zware taken te verwerken met een hoge snelheid. Het biedt ondersteuning voor de meest populaire netwerkprotocollen, waaronder SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP, enzovoort. Met deze NAS is het mogelijk om een breed scala aan drives te gebruiken, waaronder HDD en SSD. Daarnaast is de DiskStation DS223 voorzien van een stevige desktop behuizing met een actieve koeling en een ventilator. Zo kun je erop rekenen dat je NAS ook bij veelvoudig gebruik een goede prestatie blijft leveren.

8. Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.

5/5

De Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4 is ontworpen om uw leven veel gemakkelijker te maken. Met 50 TB opslagruimte is er meer dan genoeg ruimte voor al uw documenten, foto's, muziek en andere bestanden. U kunt de opslagruimte met tot wel 120 TB uitbreiden met DX517. Daarnaast kunt u de prestaties van uw DS923+ verbeteren door snellere netwerken en NVMe-schijven toe te voegen. Als ultieme oplossing biedt de DS923+ een moeiteloze manier om al uw gegevens veilig en gemakkelijk te consolideren. Het is een krachtige server met een AMD Ryzen R160-processor en 4 GB DDR4-geheugen, waardoor uw werklasten versneld worden en uw bestanden snel en veilig worden opgeslagen. U kunt de gegevens overal en altijd opvragen met de mobiele Synology-app, waarmee u toegang heeft tot al uw bestanden, waar u ook bent.

9. Synology DS723+ RED 16TB (2x 8TB)

5/5

NO DESCRIPTION

10. zb_mp_Producttitel_10]

5/5

De Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS is een uitstekende keuze voor het opslaan van grote hoeveelheden bestanden en content. Met de EX2 Ultra kun je bestanden en content opslaan van meerdere computers, smartphones en tablets op je eigen privénetwerk, zonder dat je een duur abonnement hoeft af te sluiten. Dankzij het slimme ontwerp van de EX2 Ultra heb je toegang tot je data via het internet, waar je ook bent. De EX2 Ultra is ook voorzien van krachtige functies zoals Auto Sync, waarmee je bestanden automatisch synchroniseert tussen computers, mobiele apparaten en de EX2 Ultra. Je kunt ook back-ups maken van je bestanden en content met de ingebouwde back-upfuncties. Met de Mijn Cloud EX2 Ultra heb je toegang tot al je bestanden en content van elk apparaat dat aan je privénetwerk is verbonden.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste nas

Voor het selecteren van de 10 beste nas hebben wij alle producten nauwkeurig geanalyseerd. We hebben hierbij naar de samenstelling, praktisch gemak en de prijs-kwaliteitsverhouding gekeken. Aan de hand van die criteria hebben wij uiteindelijk de 10 beste nas aan kunnen wijzen. Hierbij hebben we overigens ook nog met een schuin oog naar de beoordelingen van andere kopers gekeken.

Ja, deze nas review is 100% betrouwbaar. Dit komt onder andere doordat wij het onderzoek volledig zelf verricht hebben. Bovendien zouden wij zelf ook de producten kopen die wij je in dit artikel aanraden.

Ja, wij hebben ervoor gekozen om 100% onafhankelijk te werken. Dit houdt onder andere in dat wij niet met bedrijven of merken samenwerken. De 10 nas die wij aanraden, verdienen simpelweg een plekje in deze top 10.

Onze laatste woord over nas

Jij weet na dit artikel zeker welke [product] het best bij jouw behoeften past. Nu zou ik direct aan de slag gaan en de beste optie kiezen. Door de juiste keuze te maken heb je geen spijt na aankoop. Bovendien weet je zeker dat je een product koopt dat aan al je eisen voldoet. Het is natuurlijk niet zo dat er géén andere producten in de markt te vinden zijn, maar deze top 10 heeft als doel jouw zoektocht een stuk makkelijker te maken. Maak dus gebruik van de tips en informatie van dit artikel om uiteindelijk de beste keuze te maken. Zo ben je verzekerd van een product dat geschikt is voor jouw situatie. Succes met je zoektocht!

Tips voor het uitkiezen van de beste nas

Het uitkiezen van de beste nas is niet makkelijk. Je hebt met een divers aanbod te maken, de verschillen zijn aanzienlijk en je doet de aankoop niet dagelijks. Juist deze redenen waren voor ons de overtuiging om dit artikel op te stellen. Graag geven we dit artikel nog meer waarde mee. Hoe? Door hieronder de beste tips voor het uitkiezen van de beste nas met je te delen:

Denk goed over je wensen en voorkeuren na

Het is allereerst belangrijk om goed over je wensen en voorkeuren na te denken. Waar en waarvoor wil je precies je nieuwe nas gebruiken? Hoe wil je je nieuwe nas idealiter gebruiken? Door over dergelijke vragen na te denken, maak je alvast een flinke schifting in het aanbod.

Bepaal hoeveel geld je uit wilt geven

Heb je al naar bovenstaande 10 nas gekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat elk nas zijn eigen prijskaartje heeft. De prijzen lopen behoorlijk uiteen, dus denk op voorhand goed over je budget na. Dat stelt je in staat om snel tot de beste koop binnen je budget te komen.

Ga altijd voor kwaliteit nas-sen

Kies je voor een nas van inferieure kwaliteit? Dan moet je spoedig een nieuwe nas kopen. De nas van inferieure kwaliteit gaan simpelweg slechts voor een korte periode mee. Mede daarom raden wij je aan om altijd voor kwaliteit te gaan. Daar heb je op termijn in je kantoor het meeste baat bij.