Bestekantoorkeuzes.nl

  1. 3d printer

De top 10 beste 3d printer van 2024

Als je de laatste tijd iets meer geleerd hebt over 3d printers, dan heb je ongetwijfeld al gehoord over de ongelofelijke technologie die de verschillende 3d printers bieden. Je kunt er ongelofelijke dingen mee maken - van kleine knutselprojecten tot hele geavanceerde bouwstenen. Elke 3d printer heeft echter verschillende kenmerken en functies die je in aanmerking moet nemen bij het maken van de juiste keuze. Daarom lichten wij in dit artikel de top 10 3d printers toe. We geven je een overzicht van de verschillende functies en kenmerken van elke 3d printer, zodat je de juiste keuze kunt maken. Bovendien geven we je tips over wat je moet overwegen bij het kopen van een 3d printer. Kom er dus achter hoe je de beste 3d printer kunt kiezen en laat je inspireren door onze top 10!

Beste 3d printer kopen? Dit zijn de beste 3d printer van 2024

Heb je interesse om een nieuwe 3d printer te kopen? Verstandig. Je geniet met één van de beste 3d printer van veel gemak, maar wat is nou de beste 3d printer van dit moment? Die vraag staat in dit artikel centraal. In dit artikel beantwoorden wij deze vraag voor je aan de hand van een top 10.

Als je een nieuwe 3d printer wilt kopen, moet je vooral kritisch zijn. Je moet kritisch naar de verschillende varianten kijken, maar ook naar je voorkeuren en wensen. Om met je de koop van de beste 3d printer te helpen, hebben wij een top 10 voor je samengesteld. Neem de productreviews door en neem ook onze tips door. Dat stelt je in staat om snel de beste 3d printer uit te kiezen.

Laatste aanpassing: 1 aug. 2023

Kun je een voorliefde voor kantoorartikelen hebben? Het klinkt mogelijk apart, maar het is absoluut mogelijk. Zelf word ik helemaal gek van de mooiste artikelen voor op het kantoor. Deze artikelen maken mij blij en laten me ook efficiënter werken. Graag wil ik dat óók voor jou voor elkaar krijgen. Samen met een team van andere specialisten werk ik daarom dagelijks aan Bestekantoorkeuzes.nl.

30 jun. 2023

Marijn de Jong

De 3 beste 3d printers uitgelicht

Ga je graag voor het beste van het beste? Dan raden wij je aan om voor één van de 3 beste 3d printer te kiezen. Deze drie varianten zijn als beste uit onze test naar voren gekomen. Dit is te danken aan het praktische gemak, de samenstelling en ook de prijs-kwaliteitsverhouding. Zolang je voor één van deze 3 3d printer kiest, doe je volgens ons de beste aankoop.

1. Flashforge Adventurer 3 3D Printer met FDM Printtechnologie PLA, ABS.

5/5

Met de Flashforge Adventurer 3 3D Printer met FDM Printtechnologie PLA, ABS ben je in staat om een grote verscheidenheid aan 3D-objecten te maken. De printer bevat een open frame, waardoor het makkelijk is om te bedienen en voor uw comfort te bedienen. Bovendien voorkomt het frame dat hete onderdelen direct aanraakbaar zijn voor uw veiligheid. De Flashforge Adventurer 3 is een betrouwbare 3D-printer die is uitgerust met een krachtige extruder en optimale koeling, waardoor het een betrouwbare oplossing is voor het maken van 3D-objecten. Het kan eenvoudig worden gebruikt door middel van een intuïtieve touchscreen-interface. Bovendien is het uitgerust met WiFi-verbinding, waardoor u het kunt bedienen vanaf een afstand. De Flashforge Adventurer 3 is een perfecte printer voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Het is uitgerust met een afneembare printplaat, waardoor deze gemakkelijk te reinigen is. Bovendien kan het gebruik maken van een breed scala aan materialen, zoals PLA en ABS, waardoor u een grote verscheidenheid aan 3D-objecten kunt maken.

2. Flashforge Creator3 Pro 3D Printer.

5/5

De Flashforge Creator 3 Pro is uitgerust met een geïntegreerd lcd-touchscreen, waarmee gebruikers gemakkelijk hun 3D-modellen kunnen selecteren en afdrukken. De printer heeft ook een dubbele extruder, waarmee twee kleuren of materialen tegelijkertijd kunnen worden afgedrukt, waardoor het een veelzijdige printer is die geschikt is voor verschillende toepassingen. Deze 3D-printer heeft een stille werking, waardoor deze geschikt is voor zowel thuis- als kantooromgevingen. Daarnaast is de Flashforge Creator 3 Pro ook voorzien van een geavanceerde beveiligingsfunctie, die de printer beschermt tegen oververhitting en stroomstoringen. Bovendien heeft het een automatisch materiaalherkenning, waardoor het materiaal dat wordt gebruikt voor het afdrukken wordt gedetecteerd en de printer de juiste instellingen voor het afdrukken gebruikt.

3. 3D&Print 3D Printer Starterspakket 3D Printers Bouwpakket Kinderen.

5/5

Het 3D&Print 3D Printer Starterspakket is een topkwaliteit 3D printer bouwpakket voor kinderen. Met dit 3D printer bouwpakket kan je kind kennismaken met 3D afdruktechnologie, door een eenvoudige 3D printer te bouwen. Het starterspakket bevat alle benodigde onderdelen en gereedschappen. Het starterspakket bevat ook een handleiding om de 3D printer te bouwen, een gebruikershandleiding voor het gebruik en een kleine 3D projectenboek om inspiratie op te doen. Het 3D&Print 3D Printer Starterspakket is ideaal voor kinderen vanaf 8 jaar oud. Ze kunnen leren hoe ze een 3D printer bouwen en hoe deze werkt. Kinderen kunnen hun creatieve kant ontdekken door verschillende 3D projecten te maken, waaronder dieren, vliegtuigen en robots. Met dit pakket heb je een geweldige manier om je kinderen de 3Dprinttechnologie te laten ontdekken.

Nog eens 7 prima 3d printers

Heb je nog niet de perfecte 3d printer voor jezelf gevonden? Dan is het verstandig om ook onderstaande 7 productreviews even door te nemen. Ook deze 7 3d printer voldoen aan de meeste van onze wensen en hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Neem de productreviews op je gemakje door en bepaal welke 3d printer het beste op je wensen aansluit.

4. Creality 3D Ender-3 v2 3D printer.

5/5

"De Creality Ender 3 V2 heeft een laag energieverbruik en kan op verschillende filamentsoorten printen, waaronder PLA, ABS, TPU en PETG. Met de 2,8 inch kleurenscherm kun je de printinstellingen gemakkelijk aanpassen. Ook heeft de Ender 3 V2 een fysieke knop om het bed te verwarmen. Met een maximaal printvolume van 220 x 220 x 250 mm is de Ender 3 V2 geschikt voor printopdrachten van verschillende groottes. Tevens heeft Creality een geavanceerde printkop ontwikkeld met dubbele thermische isolatie, waardoor deze veel stiller is dan andere 3D-printers.".

5. Creality Ender 3 3D Printer.

5/5

De Creality 3D Ender-3 is voorzien van een voedingsspanning van 110V-220V en heeft een warmtegeleidingsvermogen van 50W. Deze 3D-printer heeft een printvolume van 220x220x250mm en een 0.1mm precisie. Ook is deze machine voorzien van een sd-kaart, waarmee je bestanden kunt overzetten naar de printer. De printer werkt met 1.75mm PLA of ABS filament, waardoor je een breed scala aan materiaal kunt gebruiken voor je 3D-prints. De Creality 3D Ender-3 is met zijn afmetingen van 440x410x465mm een van de kleinste 3D-printers die er zijn. Dit maakt deze printer ideaal voor thuisgebruik en voor printen op kantoor. Daarnaast is deze printer uitgerust met een automatisch bed-levelingssysteem, waarmee je gemakkelijk de printer afstelt en de juiste printkwaliteit behoudt. Al met al is de Creality 3D Ender-3 de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, betrouwbare en krachtige 3D-printer.

6. Anycubic Photon Mono 4K.

5/5

De Anycubic Photon Mono 4K biedt een uitstekende prestatie met een uitzonderlijk heldere kleurweergave. Hij is uitgerust met de hoogste kwaliteit UV-LEDs en een 4K LCD-scherm met een resolutie van 3840 x 2400, een pixelafstand van 35 µm in XY en een lichttransmissie van 7%. Met deze combinatie kunnen gebruikers genieten van een zeer gedetailleerde afdruk met uitzonderlijke kleurweergave. Daarnaast is de Photon Mono 4K uitgerust met een hoge printresolutie van maximaal 50 mm/h. Bovendien is de uithardingstijd van een enkele laag slechts 1,5 seconde, waardoor gebruikers hun prints snel kunnen afdrukken en genieten van een uitstekende prestatie. De Anycubic Photon Mono 4K is ook uitgerust met een zeer gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gebruik ervan eenvoudig is - zelfs voor beginners.

7. Creality Ender-3 S1 Pro 3D-printer.

5/5

De automatische bednivellering zorgt voor een nauwkeurige bed-calibratie, zodat het filament gelijkmatig op het bed blijft liggen. Met de Ender 3 S1 Pro kunt u probleemloos een kwaliteitsafdruk maken, zonder veel moeite. Het 32-bits Silent-moederbord maakt het mogelijk om zonder lawaai te werken, wat vooral handig is als u in een open ruimte werkt. De Ender 3 S1 Pro is ook uitgerust met een voeding die kan overklokken, waardoor de printtijd aanzienlijk kan worden verminderd. U kunt zelfs een verwarmd bed aansluiten op de Ender 3 S1 Pro, waardoor het filament zelfs bij lagere temperaturen goed hecht. Deze 3D-printer biedt veel mogelijkheden en is een uitstekende keuze voor zowel hobbyisten als professionals.

8. Creality 3D Ender 5 Plus 3D Printer.

5/5

De Creality 3D Ender 5 Plus 3D-printer is een krachtig FDM-apparaat dat ontworpen is voor beginners, makers en hobbygebruikers. Het heeft een 4,3-inch touchscreen dat intuïtief te bedienen is en een gehard glasoppervlak. Hierdoor kunnen meer veeleisende materialen zonder vervorming worden geprint. Om het printproces te onderbreken, om materiaal te vervangen of na een stroomstoring, heeft de Ender 5 Plus een filamentsensor die de lege filamentspoel detecteert. Ook is er een BL-Touch-sensor die het printbed automatisch kalibreert. Bovendien zorgen de dubbele Z-assen aan de rechter- en linkerkant van het bed voor meer stabiliteit. Met een installatieruimte van 350 x 350 x 400 mm is de Ender 5 Plus ideaal voor grotere projecten. In de verpakking zit een onderste frame van de Ender 5. Deze kan worden gebruikt om het apparaat te monteren en een stevige basis te bieden. Bovendien worden er diverse toebehoren meegeleverd, zoals een hechtingsbevorderaar, waarmee de stickiness van de objecten op het printoppervlak wordt verhoogd. De Creality 3D Ender 5 Plus is een krachtig en gemakkelijk te bedienen 3D-printer die ideaal is voor het maken van complexe en gedetailleerde objecten.

9. Creality Ender 3 V2 Neo.

5/5

De Ender 3 V2 Neo presenteert een aantal bijzondere kenmerken die het 3D-afdrukken eenvoudiger maken. De printer is voorzien van een geavanceerd TMC2208-stuurprogramma, wat een hogere stapsnelheid en meer stille motorbewegingen mogelijk maakt. Daarnaast is de Ender 3 V2 Neo uitgerust met een verbeterd koelingssysteem. Het heeft twee extra koelventilatoren – een aan de achterkant en een aan de bovenkant – waardoor de printer langer kan draaien zonder oververhitting. Het ontwerp van de Ender 3 V2 Neo is ook verbeterd. De printer heeft een vernieuwde Z-as met dubbele stangen voor meer stabiliteit en precisie. Bovendien heeft de Ender 3 V2 Neo een stevig en flexibel bed dat gemakkelijk kan worden versteld. Verder heeft de Ender 3 V2 Neo een geïntegreerde LCD-touchscreen die de gebruiker toegang geeft tot een verscheidenheid aan instellingen en opties. De printer is ook voorzien van een voorgeïnstalleerde BLTouch-sensor, waarmee de bed-nivellering automatisch kan worden uitgevoerd. Kortom, de Ender 3 V2 Neo is een unieke 3D-printer die uitgerust is met een aantal innovatieve technologieën en kenmerken. De printer is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en biedt een geweldige 3D-printervaring.

10. zb_mp_Producttitel_10]

5/5

Creality Ender 3 3D-printer bouwpakket biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor alle starters. De 3D printer is volledig geassembleerd, wat betekent dat je direct aan de slag kunt gaan met je eerste 3D project. Het stijlvolle ontwerp met geborsteld aluminium plaat en gepoedercoat frame maakt van de Ender 3 Pro een echte blikvanger. Om de beste resultaten te behalen, is de Ender 3 Pro uitgerust met een V-slot profielen, een dubbel geleidingssysteem en een Y-as dubbel geleidingsspoor. Hiermee krijg je een uitzonderlijke nauwkeurigheid en een betere printkwaliteit. Om de stabiliteit van de prints te verbeteren, heeft de Ender 3 een automatische bed nivelleringsfunctie, waarmee je eenvoudig de bednivellering kunt aanpassen. Met de gebruiksvriendelijke LCD-interface en de handige bedieningsknop, kun je eenvoudig alle instellingen wijzigen, waardoor je de 3D printer nog intuïtiever kunt gebruiken.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste 3d printer

Voor het selecteren van de 10 beste 3d printer hebben wij alle producten nauwkeurig geanalyseerd. We hebben hierbij naar de samenstelling, praktisch gemak en de prijs-kwaliteitsverhouding gekeken. Aan de hand van die criteria hebben wij uiteindelijk de 10 beste 3d printer aan kunnen wijzen. Hierbij hebben we overigens ook nog met een schuin oog naar de beoordelingen van andere kopers gekeken.

Ja, deze 3d printer review is 100% betrouwbaar. Dit komt onder andere doordat wij het onderzoek volledig zelf verricht hebben. Bovendien zouden wij zelf ook de producten kopen die wij je in dit artikel aanraden.

Ja, wij hebben ervoor gekozen om 100% onafhankelijk te werken. Dit houdt onder andere in dat wij niet met bedrijven of merken samenwerken. De 10 3d printer die wij aanraden, verdienen simpelweg een plekje in deze top 10.

Onze laatste woord over 3d printer

Zoals je hebt gezien zitten er zeker goede producten tussen deze top 10. Door de juiste keuze te maken kun je jezelf veel tijd en energie besparen. Niet alleen voor de 3D printer, maar ook voor vele andere producten. Als je de door jou gekozen producten hebt gevonden, waarom wacht je dan nog? Bestel ze meteen, zodat je snel plezier gaat hebben met het gebruik ervan! Dit artikel is ontworpen om je te helpen bij het vinden van de beste producten. Als je voor jezelf enkele geschikte producten hebt gevonden, dan ben je er al een heel eind mee. Uiteindelijk moet je een selectie maken op basis van jouw persoonlijke behoeften. Niet alleen de prijs, maar ook de kwaliteit en het gebruiksgemak spelen hierbij een belangrijke rol. Dus als je op zoek bent naar een goede koop, neem dan de tijd om het geschikte product te zoeken. Een tijdige investering in een kwalitatief goed product kan je veel geld uitsparen op de lange termijn.

Tips voor het uitkiezen van de beste 3d printer

Het uitkiezen van de beste 3d printer is niet makkelijk. Je hebt met een divers aanbod te maken, de verschillen zijn aanzienlijk en je doet de aankoop niet dagelijks. Juist deze redenen waren voor ons de overtuiging om dit artikel op te stellen. Graag geven we dit artikel nog meer waarde mee. Hoe? Door hieronder de beste tips voor het uitkiezen van de beste 3d printer met je te delen:

Denk goed over je wensen en voorkeuren na

Het is allereerst belangrijk om goed over je wensen en voorkeuren na te denken. Waar en waarvoor wil je precies je nieuwe 3d printer gebruiken? Hoe wil je je nieuwe 3d printer idealiter gebruiken? Door over dergelijke vragen na te denken, maak je alvast een flinke schifting in het aanbod.

Bepaal hoeveel geld je uit wilt geven

Heb je al naar bovenstaande 10 3d printer gekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat elk 3d printer zijn eigen prijskaartje heeft. De prijzen lopen behoorlijk uiteen, dus denk op voorhand goed over je budget na. Dat stelt je in staat om snel tot de beste koop binnen je budget te komen.

Ga altijd voor kwaliteit 3d printers

Kies je voor een 3d printer van inferieure kwaliteit? Dan moet je spoedig een nieuwe 3d printer kopen. De 3d printer van inferieure kwaliteit gaan simpelweg slechts voor een korte periode mee. Mede daarom raden wij je aan om altijd voor kwaliteit te gaan. Daar heb je op termijn in je kantoor het meeste baat bij.