Bestekantoorkeuzes.nl

  1. laserprinter

De top 10 beste laserprinter van 2024

Je hebt er waarschijnlijk al van gehoord, er zijn steeds meer mensen die het zo gemakkelijk mogelijk willen maken om gemakkelijk af te drukken. In het onderstaande artikel bekijken we de 10 beste laserprinters die de mogelijkheid bieden om het afdrukken van documenten en afbeeldingen naar een hoger niveau te tillen. De beste laserprinters kunnen bijna alles aan, van het afdrukken van hoogwaardige afbeeldingen tot het afdrukken van de nieuwste documenten. In deze lijst hebben we de beste laser printers van 2021 geselecteerd op basis van prestaties, kwaliteit en betaalbaarheid. Lees verder om te zien welke laserprinter het best bij je past!

Beste laserprinter kopen? Dit zijn de beste laserprinter van 2024

Heb je interesse om een nieuwe laserprinter te kopen? Verstandig. Je geniet met één van de beste laserprinter van veel gemak, maar wat is nou de beste laserprinter van dit moment? Die vraag staat in dit artikel centraal. In dit artikel beantwoorden wij deze vraag voor je aan de hand van een top 10.

Als je een nieuwe laserprinter wilt kopen, moet je vooral kritisch zijn. Je moet kritisch naar de verschillende varianten kijken, maar ook naar je voorkeuren en wensen. Om met je de koop van de beste laserprinter te helpen, hebben wij een top 10 voor je samengesteld. Neem de productreviews door en neem ook onze tips door. Dat stelt je in staat om snel de beste laserprinter uit te kiezen.

Laatste aanpassing: 24 jul. 2023

Kun je een voorliefde voor kantoorartikelen hebben? Het klinkt mogelijk apart, maar het is absoluut mogelijk. Zelf word ik helemaal gek van de mooiste artikelen voor op het kantoor. Deze artikelen maken mij blij en laten me ook efficiënter werken. Graag wil ik dat óók voor jou voor elkaar krijgen. Samen met een team van andere specialisten werk ik daarom dagelijks aan Bestekantoorkeuzes.nl.

30 jun. 2023

Marijn de Jong

De 3 beste laserprinters uitgelicht

Ga je graag voor het beste van het beste? Dan raden wij je aan om voor één van de 3 beste laserprinter te kiezen. Deze drie varianten zijn als beste uit onze test naar voren gekomen. Dit is te danken aan het praktische gemak, de samenstelling en ook de prijs-kwaliteitsverhouding. Zolang je voor één van deze 3 laserprinter kiest, doe je volgens ons de beste aankoop.

1. HP LaserJet M110we Laserprinter.

5/5

De HP LaserJet M110we Laserprinter is een uitstekende keuze voor de moderne kantooromgeving. Deze kleine, maar krachtige laserprinter is ontwikkeld om efficiënter te kunnen printen. Zo kunt u met de HP Smart-app en HP+ snel documenten afdrukken waar u maar wilt. Daarnaast is deze printer uitgerust met dynamische beveiligingsmaatregelen om de kwaliteit van de afdrukken te waarborgen. Deze printer is bovendien optimaal ontworpen om alleen te werken met cartridges die een nieuwe of hergebruikte HP-chip hebben. Met een hergebruikte HP-chip kunt u hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges gebruiken, waardoor u geld bespaart op uw printkosten. Periodieke firmware-updates verzekeren de effectiviteit van deze maatregelen en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Met de HP LaserJet M110we Laserprinter kunt u dus efficiënt, veilig en betaalbaar printen.

2. HP LaserJet M140we All-in-One Printer.

5/5

De HP LaserJet MFP M140we is een veelzijdige printer die perfect is voor thuisgebruikers en kleine bedrijven. Het krachtige apparaat is ontworpen om alle afdrukbehoeften te vervullen, van kleurenprints tot gescande documenten. Met een printvolume van maximaal 8.000 pagina's per maand en een printresolutie van 600x600 dpi, kan deze printer aan de meest veeleisende behoeften voldoen. Bovendien heeft de printer ook een ingebouwde scanner die documenten kan digitaliseren met een resolutie tot 4800x4800 dpi. De HP LaserJet MFP M140we is ook voorzien van geavanceerde connectiviteitsfuncties, waaronder draadloos printen, direct printen met mobiele apparaten, Bluetooth-connectiviteit en Cloud-integratie. Het apparaat is ook voorzien van een aantal energiebesparende functies die bijdragen aan een lager energieverbruik en een lagere kostenstructuur voor bedrijven. Bovendien is de printer ook compatibel met een aantal milieuvriendelijke materialen, waaronder FSC-gecertificeerd papier.

3. Brother HL-1110 Laserprinter.

5/5

De Brother HL-1110 is ontworpen met energiebesparing in gedachten, dus je kunt er zeker van zijn dat je energierekening laag blijft. Daarnaast heeft deze printer een laag geluidsniveau, zodat je rustig thuis kan werken zonder dat je last hebt van geluidsoverlast. Met een geïntegreerde tonercartridge kun je tot 1.000 pagina's afdrukken zonder dat je de cartridge hoeft te vervangen. De printer heeft ook een kleine afmeting en een lage hoogte, waardoor hij gemakkelijk in een kast of onder een bureau te plaatsen is. Je kunt de Brother HL-1110 gebruiken met alle besturingssystemen, waaronder Windows, Mac OS en Linux. Dankzij de USB-poort kun je de printer gemakkelijk aansluiten op je pc of laptop. De printer ondersteunt ook verschillende papierformaten, waaronder A4, A5, B5 en C5. Je kunt ook direct afdrukken op verschillende soorten envelopformaten. De Brother HL-1110 is een uitstekende keuze voor werk of thuisgebruik en is een betrouwbare en betaalbare oplossing voor zwart-wit afdrukken.

Nog eens 7 prima laserprinters

Heb je nog niet de perfecte laserprinter voor jezelf gevonden? Dan is het verstandig om ook onderstaande 7 productreviews even door te nemen. Ook deze 7 laserprinter voldoen aan de meeste van onze wensen en hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Neem de productreviews op je gemakje door en bepaal welke laserprinter het beste op je wensen aansluit.

4. Brother HL-L2350DW Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2350DW Laserprinter is ook uitgerust met een dubbelzijdige kopieerfunctie. Dit betekent dat je met een druk op de knop twee pagina's tegelijk kunt kopiëren. Daarnaast wordt de printer geleverd met een gratis softwarepakket waarmee je documenten kunt delen en beheren. Je kunt je afdrukken ook rechtstreeks naar je printer sturen via Google Cloud Print, Apple AirPrint of Brother's iPrint&Scan. Kortom, met de Brother HL-L2350DW Laserprinter haal je een krachtige en betrouwbare afdrukoplossing in huis.

5. Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter heeft een hoge printsnelheid en een hoge kwaliteit van de afdrukken. Met een laserprinttechnologie en een resolutie van 2400 x 600 dpi produceert de printer kwalitatief hoogwaardige afdrukken. De printer heeft een automatische dubbelzijdige afdrukfunctie, waarmee je bovendien ook kosten bespaart. De Brother DCP-L2530DW is een energiezuinige printer die geschikt is voor zowel thuis- als kantoorgebruik. Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi verbinding print je gemakkelijk documenten vanaf je computer, laptop, smartphone of tablet. Ook is het mogelijk om documenten direct naar je e-mail te versturen. De printer is ook compatibel met Apple AirPrint en Google Cloud Print. De Brother DCP-L2530DW printer is voorzien van een lcd-scherm waarmee je eenvoudig trucs kunt toepassen en de instellingen kunt wijzigen.

6. Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter.

5/5

Met de Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter krijg je alles wat je nodig hebt voor efficiënte kantoorprestaties. De printer heeft een snelheid van maximaal 30 pagina's per minuut, waardoor je eenvoudig grote opdrachten kunt afhandelen. Met een goede printkwaliteit van maximaal 2400 x 600 dpi produceer je scherpe, duidelijke afbeeldingen en tekst. Daarnaast kan de MFC-L2710DW ook scannen en kopiëren. De ingebouwde scankop maakt het mogelijk om documenten tot A4 formaat te scannen. Ook het kopiëren is eenvoudig met deze printer. Met de 30-sheet automatische documentinvoer, twee-zijdige kopieerfunctie en de kopieerresolutie van maximaal 600 x 600 dpi, kun je documenten met een hoge kwaliteit en snelheid kopiëren. De Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Met de draadloze verbinding kun je gemakkelijk direct vanaf je laptop, smartphone of tablet printen. Bovendien is de printer ook geschikt voor verschillende besturingssystemen en cloudservices, waarmee je nog meer flexibiliteit krijgt. Met deze veelzijdige printer heb je alles wat je nodig hebt om vanuit je huis of kantoor te werken.

7. Brother HL-L2370DN Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2370DN Laserprinter is een betrouwbare, kosteneffectieve oplossing waarmee je snel documenten kunt afdrukken. Met een printsnelheid van maximaal 34 pagina's per minuut, en een eerste pagina die binnen slechts 8,5 seconden wordt afgedrukt, heb je jouw documenten binnen mum van tijd in je handen. Bovendien is deze printer uitgerust met een automatische dubbelzijdig afdrukken optie, waarmee je tijd en papier kunt besparen. De HL-L2370DN is een uiterst gebruiksvriendelijke laserprinter die eenvoudig te bedienen is, zowel via de knoppen op de printer als via de Brother-app. De printer heeft ook meerdere aansluitmogelijkheden, waaronder USB 2.0, WiFi, en een Ethernet-aansluiting. Met deze opties heb je de mogelijkheid om de printer direct te verbinden met je laptop, en zelfs met andere apparaten zoals een scanner of smartphone. Met de Brother-app kun je ook afbeeldingen scannen en direct naar je telefoon sturen. De HL-L2370DN is een duurzame printer die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De laserprinter heeft een hogere prestatiecapaciteit dan andere printers in dezelfde prijsklasse, en is ook voorzien van een speciale tonercartridge met een lange levensduur. Bovendien heeft deze printer een lagere energie- en geluidsniveau dan andere printers, waardoor hij bijzonder milie.

8. Brother DCP-1610W Draadloze All-in-One Laserprinter.

5/5

Met de Brother DCP-1610W draadloze All-in-One Laserprinter kun je eenvoudig printen, kopiëren en scannen vanaf je computer of mobiele apparaat. De printer is draadloos verbonden via WiFi, waardoor je overal in je huis of kantoor kunt printen. Met een snelheid van 20 pagina's per minuut produceert de printer heldere en scherpe afdrukken met een resolutie van 2400 x 600 dpi. De Brother DCP-1610W is ook voorzien van een geïntegreerde automatische documentinvoer (ADF) met een capaciteit van 35 vel. Daarnaast is de printer uitgerust met dubbelzijdige printfunctie, waardoor je efficiënt papier kunt besparen. Bovendien heeft de printer een kleine voetafdruk en is het energieverbruik laag, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Met een LCD-scherm en eenvoudig te navigeren menu's, is de Brother DCP-1610W een praktische en betrouwbare optie voor al je printbehoeften.

9. Brother HL-L2310D Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2310D Laserprinter is een geweldige keuze voor mensen die kwalitatief hoogwaardige prints willen met een lage investering. Het is een betrouwbare printer met een hoge printkwaliteit en productiviteit. De HL-L2310D heeft een hoge printresolutie van 2400 x 600 dpi dat zorgt voor scherpe, professionele prints. Ook kunt u de printkwaliteit aanpassen met de optie voor het printen in zwart-wit of grijs. De Brother HL-L2310D Laserprinter is ook een geweldige keuze voor gebruikers die voortdurend veel printen. De printer heeft een hoge printcapaciteit van maar liefst 30 pagina's per minuut. Ook heeft de printer een grote papierinvoer van 250 vel dat ervoor zorgt dat het papier vaker hoeft te worden bijgevuld. Daarnaast is de HL-L2310D is ook een milieuvriendelijke printer. De printer heeft een energiestandard die energie bespaart, waardoor het bedrijfskosten verlaagt. Bovendien heeft de printer een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel waarmee u gemakkelijk alle instellingen kunt wijzigen. De Brother HL-L2310D Laserprinter is een kosteneffectieve printer die geschikt is voor drukke huishoudens en kleine kantoren. Dit apparaat biedt een hoge prestaties, betrouwbare printresultaten en milieuvriendelijke functionaliteiten. Dus als u op zoek bent naar een kwaliteitsprinter met een lage investering.

10. zb_mp_Producttitel_10]

5/5

De Brother HL-1210W Draadloze Laserprinter is een compact en stijlvol apparaat dat eenvoudig en probleemloos documenten kan printen. Het is een zwart-witlaserprinter die snel en eenvoudig documenten kan afdrukken, perfect voor een actief thuiskantoor. Het apparaat biedt een hoge printkwaliteit, een hoge resolutie tot 2400 x 600 dpi en een indrukwekkende afdruksnelheid van 23 pagina's per minuut. Met de HL-1210W is het gemakkelijk om draadloos te printen vanaf je computer, tablet of smartphone. Het is ook mogelijk om gehele folders en brochures te printen met de handige dubbelzijdig afdrukfunctie. De energie-efficiënte printer heeft ook een lage TEC-waarde, wat betekent dat de kosten per pagina laag zijn. Bovendien is de HL-1210W voorzien van een LCD-scherm dat gemakkelijk te bedienen is en waarmee je verschillende instellingen kunt wijzigen. Kortom, de Brother HL-1210W Draadloze Laserprinter is de perfecte oplossing voor een actief thuiskantoor.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste laserprinter

Voor het selecteren van de 10 beste laserprinter hebben wij alle producten nauwkeurig geanalyseerd. We hebben hierbij naar de samenstelling, praktisch gemak en de prijs-kwaliteitsverhouding gekeken. Aan de hand van die criteria hebben wij uiteindelijk de 10 beste laserprinter aan kunnen wijzen. Hierbij hebben we overigens ook nog met een schuin oog naar de beoordelingen van andere kopers gekeken.

Ja, deze laserprinter review is 100% betrouwbaar. Dit komt onder andere doordat wij het onderzoek volledig zelf verricht hebben. Bovendien zouden wij zelf ook de producten kopen die wij je in dit artikel aanraden.

Ja, wij hebben ervoor gekozen om 100% onafhankelijk te werken. Dit houdt onder andere in dat wij niet met bedrijven of merken samenwerken. De 10 laserprinter die wij aanraden, verdienen simpelweg een plekje in deze top 10.

Onze laatste woord over laserprinter

Je hoeft je niet langer meer te vergeten tussen al die verschillende producten, want na het lezen van dit artikel weet je precies welk product het beste bij jou past. Of je nu een printer, laptop of iets anders nodig hebt, je kunt er zeker van zijn dat een van deze top 10 producten daarvoor geschikt is. Het is steeds belangrijk om goed te kijken naar de verschillende producten en hun voordelen en nadelen te vergelijken. Met de informatie uit dit artikel ben je er zeker van dat je precies weet hoe je de best mogelijke keuze kunt maken. Dus waarom nog langer wachten? Nu dat je weet wat de beste producten zijn, waarom zet je ze dan niet snel in jouw winkelmandje? Vergeet niet dat met de juiste kennis je de best mogelijke keuze maakt.

Tips voor het uitkiezen van de beste laserprinter

Het uitkiezen van de beste laserprinter is niet makkelijk. Je hebt met een divers aanbod te maken, de verschillen zijn aanzienlijk en je doet de aankoop niet dagelijks. Juist deze redenen waren voor ons de overtuiging om dit artikel op te stellen. Graag geven we dit artikel nog meer waarde mee. Hoe? Door hieronder de beste tips voor het uitkiezen van de beste laserprinter met je te delen:

Denk goed over je wensen en voorkeuren na

Het is allereerst belangrijk om goed over je wensen en voorkeuren na te denken. Waar en waarvoor wil je precies je nieuwe laserprinter gebruiken? Hoe wil je je nieuwe laserprinter idealiter gebruiken? Door over dergelijke vragen na te denken, maak je alvast een flinke schifting in het aanbod.

Bepaal hoeveel geld je uit wilt geven

Heb je al naar bovenstaande 10 laserprinter gekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat elk laserprinter zijn eigen prijskaartje heeft. De prijzen lopen behoorlijk uiteen, dus denk op voorhand goed over je budget na. Dat stelt je in staat om snel tot de beste koop binnen je budget te komen.

Ga altijd voor kwaliteit laserprinters

Kies je voor een laserprinter van inferieure kwaliteit? Dan moet je spoedig een nieuwe laserprinter kopen. De laserprinter van inferieure kwaliteit gaan simpelweg slechts voor een korte periode mee. Mede daarom raden wij je aan om altijd voor kwaliteit te gaan. Daar heb je op termijn in je kantoor het meeste baat bij.