Bestekantoorkeuzes.nl

  1. grafische rekenmachine

De top 10 beste grafische rekenmachine van 2024

Verlang je naar het opgelost hebben van moeilijke wiskundige problemen? Dan is een grafische rekenmachine een must-have voor je. In dit artikel word je meegenomen in de wereld van grafische rekenmachines. We geven je een top 10 van de beste grafische rekenmachines op de markt. Je leert welke functies en kenmerken deze machines hebben en welke het best bij je past. Blijf lezen en laat je verbluffen door deze geavanceerde technologie!

Beste grafische rekenmachine kopen? Dit zijn de beste grafische rekenmachine van 2024

Heb je interesse om een nieuwe grafische rekenmachine te kopen? Verstandig. Je geniet met één van de beste grafische rekenmachine van veel gemak, maar wat is nou de beste grafische rekenmachine van dit moment? Die vraag staat in dit artikel centraal. In dit artikel beantwoorden wij deze vraag voor je aan de hand van een top 10.

Als je een nieuwe grafische rekenmachine wilt kopen, moet je vooral kritisch zijn. Je moet kritisch naar de verschillende varianten kijken, maar ook naar je voorkeuren en wensen. Om met je de koop van de beste grafische rekenmachine te helpen, hebben wij een top 10 voor je samengesteld. Neem de productreviews door en neem ook onze tips door. Dat stelt je in staat om snel de beste grafische rekenmachine uit te kiezen.

Laatste aanpassing: 24 jul. 2023

Kun je een voorliefde voor kantoorartikelen hebben? Het klinkt mogelijk apart, maar het is absoluut mogelijk. Zelf word ik helemaal gek van de mooiste artikelen voor op het kantoor. Deze artikelen maken mij blij en laten me ook efficiënter werken. Graag wil ik dat óók voor jou voor elkaar krijgen. Samen met een team van andere specialisten werk ik daarom dagelijks aan Bestekantoorkeuzes.nl.

30 jun. 2023

Marijn de Jong

De 3 beste grafische rekenmachines uitgelicht

Ga je graag voor het beste van het beste? Dan raden wij je aan om voor één van de 3 beste grafische rekenmachine te kiezen. Deze drie varianten zijn als beste uit onze test naar voren gekomen. Dit is te danken aan het praktische gemak, de samenstelling en ook de prijs-kwaliteitsverhouding. Zolang je voor één van deze 3 grafische rekenmachine kiest, doe je volgens ons de beste aankoop.

1. Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine.

5/5

De Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine is de perfecte tool voor studenten die hun kennis op het gebied van wiskunde willen verbeteren. Met deze rekenmachine kunnen studenten rekenkundige taken uitvoeren en hun prestaties verbeteren met behulp van de vertrouwde functies zoals functiegrafieken, tabellen, statistieken en geavanceerde wiskunde. Maar dat is niet alles wat de TI-84 Plus CE-T Python Edition te bieden heeft. Deze rekenmachine heeft ook een speciale Python App, waarmee studenten Python kunnen leren. Met deze app kunnen ze oefeningen maken en hun programmerervaring verbeteren door Python te leren en te oefenen. Bovendien is de TI-84 Plus CE-T Python Edition voorzien van een helder kleurenscherm en een batterij met lange levensduur, zodat studenten de rekenmachine moeiteloos op school of thuis kunnen gebruiken.

2. Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm Voorzien van Nederlandse examenstand.

5/5

De Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm is uitgerust met een Nederlandse examenstand. Het 8 regels x 21 karakters LCD kleurenscherm biedt een weergave van grafieken en gegevens in 7 kleuren met een link tussen de kleuren van de ingevoerde gegevens en de grafieken. Het scherm is op te splitsen in Graph/Graph en Graph/Tabel. Met de bijgeleverde kabel is het mogelijk om de rekenmachine aan te sluiten op een andere rekenmachine of PC. Daarnaast is er een aansluiting mogelijk met externe gegevensverwerkingsapparaten (datalogger type CLAB). Bestanden kunnen rechtstreeks worden overgedragen in .txt, .csv en .py formaat. De Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm heeft een schuifdeksel en wordt gevoed door 4 AAA batterijen (LR03). Daarnaast heeft de rekenmachine een 61 kB gebruikersgeheugen en 16 MB flash met updates te downloaden via de app. De rekenmachine heeft ook een examenmodus waarmee de toegang tot het gebruikersgeheugen beperkt kan worden tijdens toetsen. De rekenmachine bevat diverse functies zoals natuurlijk display, Natural V.P.A.M., elementaire wiskunde, wetenschappelijke schrijfwijze, hyperbolische functies, graden-radiaal-gon omrekeningen, sexagesimaal en decimaal omrekeningen, polair en rechthoekig omrekeningen, eenheidomrekeningen en basisberekeningen. De rekenmachine heeft een garantie van 3 jaar.

3. Casio wetenschappelijke rekenmachine FX-991DEX, Duitstalige versie.

5/5

De Casio wetenschappelijke rekenmachine FX-991DEX biedt een innovatieve manier van rekenen. Met het uitgebreide scherm met 192 x 63 pixels en een resolutie die vier keer hoger is dan de bekende FX ES Plus-serie, is deze rekenmachine uiterst geschikt voor het maken van precieze berekeningen. De ClassWiz-serie is voorzien van nieuwe hardware met een snellere processor en twee keer zoveel geheugen, wat het maken van berekeningen nog gemakkelijker maakt. Naast de hoogwaardige hardware, heeft de Casio wetenschappelijke rekenmachine FX-991DEX ook verschillende functies die uw werk makkelijker maken, zoals de Natural Textbook Display, Natural V.P.A.M., een resolutie van 63 x 192 pixels met 16:10 + 2 cijfers. Deze rekenmachine is ook voorzien van een zonne-energie- en batterijvoeding (1x LR44) en wordt geleverd met een nieuwe erop te schuiven hardcase. De afmetingen van de rekenmachine zijn 77 x 165,5 x 11,1 mm en het gewicht bedraagt ongeveer 90 g. De Casio wetenschappelijke rekenmachine FX-991DEX is uitermate geschikt voor studenten, wetenschappers en professionals die op zoek zijn naar een betrouwbaar en nauwkeurig rekeninstrument.

Nog eens 7 prima grafische rekenmachines

Heb je nog niet de perfecte grafische rekenmachine voor jezelf gevonden? Dan is het verstandig om ook onderstaande 7 productreviews even door te nemen. Ook deze 7 grafische rekenmachine voldoen aan de meeste van onze wensen en hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Neem de productreviews op je gemakje door en bepaal welke grafische rekenmachine het beste op je wensen aansluit.

4. Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine + Verlengde garantie.

5/5

De Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine + Verlengde garantie is een zeer innovatief product dat studenten en leerkrachten helpt bij het berekenen van geavanceerde wiskundige problemen. U krijgt hiermee vergelijkbare functies als de TI-84 Plus CE-T, met daarbovenop de Python App. Deze rekenmachine is uitgerust met een hoge resolutie backlight kleurenscherm en een oplaadbare batterij. Bovendien is deze machine uitgerust met Nederlandse examenstand, wat verplicht is bij de examens voor wiskunde. Met deze rekenmachine heeft u de mogelijkheid om de grafieken van wiskundige functies, parabolen en andere geavanceerde grafieken te visualiseren. Deze rekenmachine heeft ook een ingebouwde USB-poort, waarmee u gemakkelijk bestanden kunt uitwisselen met andere apparaten. Daarnaast heeft deze machine een verlengde garantie, waardoor u er zeker van kunt zijn dat het product lang meegaat.

5. HP Prime Graphing Calculator G2.

5/5

De HP Prime Graphing Calculator G2 is een uitstekende keuze voor studenten die betrokken zijn bij een technisch of wetenschappelijk onderwerp. Het heeft een intuïtief menu en indrukwekkende grafische functionaliteiten. Het kleurenscherm maakt het gemakkelijk om opdrachten te verwerken. Het scherm is voorzien van een capacitieve touch-technologie, zodat u met uw vingers eenvoudige commando's kunt activeren. Met de HP Prime G2 kunt u verschillende opties voor het maken van grafieken of tabellen gebruiken. Met de geïntegreerde high-speed processor kunt u berekeningen uitvoeren bij een zeer hoge snelheid. Gebruikers kunnen ook de HP Connectivity Kit downloaden om bestanden te verzenden of te ontvangen van een laptop of een ander draagbaar apparaat. Deze calculator is ook voorzien van een ingebouwde USB-poort, waardoor u gemakkelijk gegevens kunt uitwisselen met andere apparaten.

6. Texas Instruments Grafische Rekenmachine TI-Nspire™ CX II-T.

5/5

Met de Texas Instruments Grafische Rekenmachine TI-Nspire™ CX II-T kunnen leerlingen op een intuïtieve manier rekenen en wiskunde leren. Deze handheld biedt een krachtige processor en een verbeterd ontwerp met extra dynamische wiskundetoepassingen. Hiermee kan de leerling eenvoudig verschillende rekenkundige functies uitvoeren zoals wortel, logaritme, exponentiële en trigonometrische functies. De TI-Nspire™ CX II-T heeft ook een leerlingen- en lerarensoftware die naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen verschillende gegevens gemakkelijk verzameld en gebruikt worden op de computer of iPad®. Ook bevat deze software tools voor het leren van statistiek, algebra, geometrie, differentiaalvergelijkingen, fysica en meer. Zo kunnen leerlingen op een interactieve manier de bètavakken leren.

7. Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine.

5/5

De Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine is een krachtige tool voor leerlingen en studenten die het beste uit hun studie willen halen. Met deze rekenmachine kunnen leerlingen gemakkelijk abstracte begrippen in de wiskunde, natuurwetenschappen en STEM-klassen begrijpen en verkennen. De TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine heeft een aantal unieke functies die het leren en begrijpen van complexe theorieën substantieel vergemakkelijken. De Touchpad-bediening maakt het makkelijk te navigeren door het menu van de rekenmachine. Het besturingssysteem is voorzien van een vereenvoudigd menu, waardoor leerlingen gemakkelijker hun weg vinden door de functies. Daarnaast heeft de rekenmachine een aantal geavanceerde functies, zoals een 3D-grafische kaart, een schermvergrendeling, een interactief periodiek systeem en een optisch karakterherkenning. De TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine is een uitstekende tool voor studenten die de beste resultaten willen behalen. Met zijn krachtige functionaliteit en intuïtieve gebruikersinterface biedt deze rekenmachine de beste omgeving voor het verkennen en begrijpen van abstracte begrippen.

8. TI 84 Plus CE-T Python Edition + Beschermhoes + verlengde garantie + Laadkabel.

5/5

De TI 84 Plus CE-T Python Edition is een veelzijdige, krachtige grafische rekenmachine die studenten helpt bij het oplossen van moeilijke wiskunde-opgaven. Het is een kleine, handzame rekenmachine met een hoge resolutie en backlight kleurenscherm. Deze rekenmachine is voorzien van een oplaadbare batterij, waardoor je geen vervangende batterijen hoeft te kopen. Deze specifieke editie van de TI 84 Plus CE-T is voorzien van Python App, waarmee je uitgebreide programma's kunt creëren. Hiermee kun je allerlei verschillende programma's maken, zoals spelletjes, geavanceerde graphic-programma's, engineering-programma's en meer. Deze rekenmachine is ook geschikt voor het Nederlandse examen wiskunde en daarom is de Nederlandse examenstand standaard ingebouwd. Met dit pakket krijg je ook een beschermhoes en een verlengde garantie. De beschermhoes beschermt de TI 84 Plus CE-T Python Edition tegen krassen en schade, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben. De verlengde garantie biedt je extra zekerheid dat je rekenmachine altijd optimaal zal werken. Ook wordt er een laadkabel meegeleverd zodat je de rekenmachine makkelijk kunt opladen.

9. Texas Instruments TI 84-Plus CE-T Grafische rekenmachine.

5/5

De Texas Instruments TI 84-Plus CE-T Grafische rekenmachine is een krachtig en veelzijdig apparaat, dat je helpen kan bij al je wiskunde-opdrachten. Het heeft alle functionaliteit van de TI-84 Plus, maar dan met een hoge resolutie kleurenscherm met helder backlight. Een voordeel is dat je afbeeldingen kunt toevoegen aan grafieken. Daarnaast is deze rekenmachine uitgerust met een oplaadbare batterij, waardoor je niet langer last hebt van wegwerpbatterijen. De TI-84 Plus CE-T Grafische rekenmachine is goedgekeurd voor gebruik bij het centraal eindexamen HAVO & VWO en International Baccalaureate® (IB). Dit maakt het een ideale keuze voor studenten die zich voorbereiden op hun eindexamen. Daarnaast is de rekenmachine voorzien van de examenstand (verplicht CE Nederland 2016), waardoor je het apparaat met het juiste instellingen kunt gebruiken.

10. zb_mp_Producttitel_10]

5/5

De HP Prime Grafische Rekenmachine biedt de mogelijkheid om met veel gemak te rekenen en te visualiseren. Deze krachtige rekenmachine heeft een helder display met een hoge resolutie van 320 x 240 pixels en een capacitieve touchscreen. Het besturingssysteem is intuïtief en eenvoudig te bedienen. Met de HP Prime Grafische Rekenmachine heb je alle hulpmiddelen bij de hand om complexe wiskundige problemen op te lossen. Het biedt support voor verschillende wiskundige formules, zoals algebra, calculus, matrices en statistiek. De rekenmachine heeft een breed scala aan geavanceerde functies, waaronder 3D-grafieken, dynamische gegevensvisualisatie, programmabele knoppen, grafische modellen, animatie en meer. U heeft bovendien toegang tot een uitgebreide reeks apps die met de rekenmachine worden meegeleverd. Met deze apps krijgt u toegang tot veel wiskundige functies, zoals lineaire regressie, vergelijkingen oplossen, differentiële vergelijkingen oplossen en meer. De HP Prime Grafische Rekenmachine is een geweldig hulpmiddel voor studenten, leraren en wiskundige professionals. Het is uitgerust met een micro-USB-poort voor het synchroniseren met andere apparaten. U kunt ook eenvoudig verbinding maken met een computer voor het uitvoeren van meer geavanceerde rekenmachinetaak.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste grafische rekenmachine

Voor het selecteren van de 10 beste grafische rekenmachine hebben wij alle producten nauwkeurig geanalyseerd. We hebben hierbij naar de samenstelling, praktisch gemak en de prijs-kwaliteitsverhouding gekeken. Aan de hand van die criteria hebben wij uiteindelijk de 10 beste grafische rekenmachine aan kunnen wijzen. Hierbij hebben we overigens ook nog met een schuin oog naar de beoordelingen van andere kopers gekeken.

Ja, deze grafische rekenmachine review is 100% betrouwbaar. Dit komt onder andere doordat wij het onderzoek volledig zelf verricht hebben. Bovendien zouden wij zelf ook de producten kopen die wij je in dit artikel aanraden.

Ja, wij hebben ervoor gekozen om 100% onafhankelijk te werken. Dit houdt onder andere in dat wij niet met bedrijven of merken samenwerken. De 10 grafische rekenmachine die wij aanraden, verdienen simpelweg een plekje in deze top 10.

Onze laatste woord over grafische rekenmachine

Zoals je kunt zien hebben we in dit artikel onze top 10 producten besproken. Wij zijn ervan overtuigd dat je met deze informatie de beste keuze kunt maken als je op zoek bent naar een goede grafische rekenmachine. Neem de tijd om verschillende modellen te vergelijken, zo vind je vast dat ene specifieke product dat het beste bij je past. Als je je aan de informatie die je hier hebt gekregen houdt, kun je er van verzekerd zijn dat je nooit teleurgesteld zal worden door je aankoop. Dus waar wacht je nog op, start met zoeken naar jouw perfecte grafische rekenmachine!

Tips voor het uitkiezen van de beste grafische rekenmachine

Het uitkiezen van de beste grafische rekenmachine is niet makkelijk. Je hebt met een divers aanbod te maken, de verschillen zijn aanzienlijk en je doet de aankoop niet dagelijks. Juist deze redenen waren voor ons de overtuiging om dit artikel op te stellen. Graag geven we dit artikel nog meer waarde mee. Hoe? Door hieronder de beste tips voor het uitkiezen van de beste grafische rekenmachine met je te delen:

Denk goed over je wensen en voorkeuren na

Het is allereerst belangrijk om goed over je wensen en voorkeuren na te denken. Waar en waarvoor wil je precies je nieuwe grafische rekenmachine gebruiken? Hoe wil je je nieuwe grafische rekenmachine idealiter gebruiken? Door over dergelijke vragen na te denken, maak je alvast een flinke schifting in het aanbod.

Bepaal hoeveel geld je uit wilt geven

Heb je al naar bovenstaande 10 grafische rekenmachine gekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat elk grafische rekenmachine zijn eigen prijskaartje heeft. De prijzen lopen behoorlijk uiteen, dus denk op voorhand goed over je budget na. Dat stelt je in staat om snel tot de beste koop binnen je budget te komen.

Ga altijd voor kwaliteit grafische rekenmachines

Kies je voor een grafische rekenmachine van inferieure kwaliteit? Dan moet je spoedig een nieuwe grafische rekenmachine kopen. De grafische rekenmachine van inferieure kwaliteit gaan simpelweg slechts voor een korte periode mee. Mede daarom raden wij je aan om altijd voor kwaliteit te gaan. Daar heb je op termijn in je kantoor het meeste baat bij.