Bestekantoorkeuzes.nl

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Eén van de eerste stappen is de inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KvK). Hierbij moet je een bedrijfsadres opgeven, maar wat als je nog geen bedrijfsruimte hebt? Of liever niet je privé-adres openbaar maakt? OurWP biedt de perfecte oplossing: een zakelijk postadres voor KvK-registratie waarmee je je privacy kunt beschermen én flexibel kunt ondernemen.

Waarom kiezen voor een Zakelijk Postadres via OurWP?

Veel ondernemers beginnen hun bedrijf vanuit huis, een flexplek of zelfs vanuit verschillende locaties wereldwijd. Die vrijheid is geweldig, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Bij de KvK moet je namelijk een bedrijfsadres opgeven dat openbaar zichtbaar wordt. Voor veel ondernemers betekent dit dat ze hun privé-adres moeten gebruiken, wat niet altijd wenselijk is.

Je privé-adres openbaar maken kan leiden tot ongewenste post, bezoekers of zelfs inbreuk op je persoonlijke leven. Onze oplossing bij OurWP biedt jou de mogelijkheid om een zakelijk postadres te gebruiken dat in het KvK-register zichtbaar is, terwijl je privé-adres veilig en afgeschermd blijft.

Wat is een Zakelijk Postadres?

Een zakelijk postadres via OurWP is een officieel adres dat je kunt gebruiken voor KvK-registratie en andere bedrijfsdoeleinden. Dit adres komt in het KvK-register te staan in plaats van je privé-adres, waardoor je privacy gewaarborgd blijft. Je kunt zonder zorgen ondernemen, ongeacht waar je werkt – vanuit huis, onderweg of zelfs in het buitenland.

Voordelen van een Zakelijk Postadres bij OurWP

Hoe werkt het bij OurWP?

Het proces is eenvoudig. Bij OurWP kies je een zakelijk postadres dat je gebruikt voor jouw KvK-inschrijving. Nadat je dit adres hebt geregistreerd bij de KvK, wordt het als officieel bedrijfsadres gebruikt en blijft je privé-adres afgeschermd. Alle zakelijke post wordt naar dit adres gestuurd, en jij hebt de volledige controle zonder in te leveren op je privacy.

Voor wie Is het geschikt?

Een zakelijk postadres via OurWP is ideaal voor zzp’ers, freelancers, startups en andere ondernemers zonder vaste bedrijfsruimte. Ook als je regelmatig reist of in het buitenland werkt, biedt deze oplossing de flexibiliteit die je nodig hebt.

Wil je ook een zakelijk postadres voor KvK gebruiken of je privé-adres afschermen?

Bekijk de site van OurWP om jouw zakelijk vestigingsadres kvk te huren.

https://ourwp.nl/